grietsje.reismee.nl

1e Weekend op Sint Maarten!

Hallo allemaal,

Nou had ik net een heel mooi en lang verhaal getypt, druk ik op een verkeerd knopje en ben ik alles kwijt.

Yell
Nu mag ik overnieuw!

Wel vrijdag zijn we met zijn allen uitgegaan. Eerst naar de 'Soggy Dollar bar' en daarna een club genaamd 'Tantra'. Daar was her enorm druk, dus niet echt heel erg leuk. En dan zijn er ook nog mensen die met een hele stapel dollar briefjes gaan gooien. Helemaal een gekkeboel daar iedereen dook de dansvloer op om het geld te pakken.

Zaterdag was het super mooi weer en zijn we met zijn allen naar het strand Karakter gegaan. Dit strand ligt naar het vliegveld, maar is wel super mooi. Witte stranden en felblauwe zee, wel waren de golven super wild.

Ik lag mooi op mijn strandbedje onder de parasol te chillen. Komt er een ober langs en ik dacht: 'ik wil wel wat bestellen.' Dus ik op mijn allerbeste Engels 'excuse me sir, can i order an orange juice?'. Waarop hij zegt: 'Oh wil je een verse jus bestellen'. Haha ik kon gewoon Nederlands spreken.

Cool

Zaterdag avond had ik een BBQ van stage. In eerste instantie had ik er niet zoveel zin in omdat het wat oudere mensen zijn en ik ze nog niet zo goed ken. Toch was het super gezellig en heb ik leuke afspraken kunnen maken met de directie hier. Want die willen dat ik zoveel mogelijk van het eiland zie en van de organisatie.

Tongue out

Zondag zouden we met zn allen gaan surfen, echter stonden we voor een dichte strand tent. Dus het surfen ging niet door, omdat het nu Low Season is. Pas in november/december wordt het hier drukker qua toerisme, dan komen alle cruiseschepen weer aan. Dus nog even wachten en alles is weer open en een stuk drukker.

Omdat we dus zondag niet konden surfen zijn we naar het hoogste punt van Sint Maarten geweest 'Pic Paradis'. Dit was een zware tocht, het meeste konden we doen met de auto maar het laatste stuk moesten we klimmen en dat in die hitte pffffff!

Daarna zijn we naar een ander strand geweest ' Long Beach' en daarna naar ' Baie Rouge'. Het waserg leuk! Na het strand hebben we met zijn allen een pizza besteld en lekker gegeten. Dat was het weekend weer. Jammer genoeg!

Maandag is mijn 2e week van de stage begonnen, weer druk bezig met de 1e opdracht. Het concept heb ik nu bijna klaar, nu hopen dat mijn stage begeleider het goed vindt! Maandag avond hebben we echt Nederlands gegeten namelijk, krieltjes met een speklapje en broccoli. Daarna zou ik naar zumba gaan, alleen kon ik die avond niet meer meedoen omdat ze al waren begonnen. Nu gaik vanavond beginnen, ben benieuwd hoe het hier is.

Alice

zo zo dat klinkt echt allemaal super! volgens mij vermaak jij je super daar!
p.s mn mail nog gekregen?
doei doei

jitske

Klinkt goed!! Suver jaloers;) maar lkkr geniete. Ik wachtsje mei smart wer op dyn Nije blog, leuk om te lesen. Tuut jit

sharon klijnstra

heeey grietsje,
wat een spannende verhalen en leuke foto's
super!! :D:D
ik blijf je zeker volgen via deze site!!

heel veel plezier en succes met je studie

xx sharon

Marco en esther

Hee meid. Fijn dat je het zo naar je zin hebt daar!! Klinkt heerlijk allemaal. Lekket genieten! Het is hier nu ook eindelijk mooi weer. 20/25 graden. Wij gaan misschien nog een weekje naar ibiza! Ook leuk. Nou, succes daar!! Dikke knuffel. Xx

Renske

Hey!

Leuk verhaal en mooie foto!s! fijn dat je het daar naar je zin hebt!!
Geniet er van! en Succes!

Groetjes Renske

Mariken

Hey meid!

Leuke verhalen, zo te lezen vermaak je je prima:)
Lekker genieten!!
Tuut Mariken

Froukje

Heeey Faam!!
Klinkt allemaal super leuk!!
Er maar heerlijk van genieten en suc 6 met je stage!!
Ik blijf zeker je mooi verhalen volgen en je mooie foto's bekijken!!
Tut Froukje!

wike

Mooi verhaal! Heerlijk die hitte zou ik ook wel weer willen! Lekker op het strand liggen niksen;)
Succes met je concept hoop als ie goed is gekeurd!

niels scut

ow nog even en ik zit er ook heerlijk op het strand.
kan niet wachten hahah groetjes poppie

hou van je xxxxxxxxxxxxjes

dikke knuffel