2e week op Sint Maarten!
Dinsdag ben ik samen met nog twee meisjes begonnen met Zumba, dit was erg leuk. Wel heel anders dan in Nederland maar wel gezellig! Na Zumba zijn we met zn allen op stap geweest naar de Salsa Bar ' La Bamba'. Dat is een soort strandtent waar een live salsa bandje staat en van 10 tot 12 salsa speelt.
Woensdagis het Tantra Ladiesnight op Sint Maarten, dus met een groepje zijn we daar heen gegaan. Ladies hoeven dan geen entree te betalen en kunnen gratis champagne en heineken light krijgen. Ik heb 2 glazen champagne gehad, maar vond het niet zo lekker. De rest van de avond hebben we wat gedanst en gepraat met alle andere Nederlandse studenten.
Overal op het eiland zitten Nederlandse studenten en op stap kom je ze allemaal tegen. Heel gezellig allemaal. Donderdag ben ik weer naar Zumba geweest, was weer gezellig. Alleen zweet ik me dood daar, omdat het al zo warm is en dan moet je ook nog heen en weer huppelen. pffffff!
Vrijdag alweer de laatste stagedag en dan weekend! Vrijdag heb ik bij de juwelier een nieuw pandora armband gekocht. Dit keer een leren armband waar je bedels aan kunt doen. Het is hier iets goedkoper dan in nederland!
Vrijdag avond zijn we naar Soggy Dollar Bar geweest daar was het de hele avond drankjes voor $1,- dus niet duur! Zaterdag ging de ene helft Surfen en de andere helft shoppen. Ikging shoppen. Alleen waren er niet veel winkels open omdat het nog steeds Low Season is. over 2 weken ongeveer gaan er meer winkels open.
Later in de ochtend zijn we het eiland over gereden en daarna richting het strand gegaan, daar heb ik met nog een paar tot half 8 gezeten en toen richting Rama. Daar stond de BBQ op me te wachten. Het is hier de regel, degene die het nieuwst is moet gaan BBQ voor iedereen. Nou dat was ik dus! Ik heb de hele avond lopen bakken en zweten en zelf 1!!! hamburgertje gehad. Doe ik dus nooit weer!
Zaterdagavond na de BBQ zijn we naar de strand tent Le Shore geweest hier was een feestje, dit was wel heel erg gezellig alleen was iedereen best moe van het strand en de BBQ!
Zondag hebben we eerst uitgeslapen en daarna zijn we naar het strand gegaan. Dit was een heel mooi strand waar je ook heel mooi kon snorkelen! Allemaal gekleurde visjes! Daarna hebben we een pizza besteld op het strand. was erg gezellig met zijn allen pizza eten :D.
Zondag avond zijn we met zijn allen uiteten geweest bij the Green House. Daar was het eten erg lekker! alleen wouden ze ons zo snel mogelijk weg hebben. Dus ze hebben geen fooi van ons gekregen :P hahaha. Al rekenen ze hier de fooi bij het totaal bedrag op dus ze hoeven ook geen extra fooi!
Na het eten wouden we nog ergens op een terrasje zitten alleen is er zondags niet veel open. Donderdag en Zondag zijn hier rust dagen en is er niet veel te doen.! We hebben bij het Holland House op het terras gezeten! Een van de dure Hotels op het eiland! 1 nacht kost tussen de $150,- / $180,- niet normaal!!! maar we hebben daar een drankje gedaan en die werd later ook nog voor ons betaald door zn rijke knakker :D
Maandag begon de 3e stage week voor mij! Ik ging lunchen met mijn stagebeleider om over de 2e opdracht te praten alleen dat is niet gebeurt! we hebben alleen maar gegeten en gepraat dus de eerste dag van de week was zomaar voorbij!
Maandag avond was het mijn beurt om te koken! Ik ging voor pannenkoeken :D maar al gauw had iedereen eisen dus ik moest pannenkoeken met rozijnen, spek en kaas maken! Nou was een werk om pannenkoeken voor 15 pers. te maken! maar het was wel geslaagd iedereen vond ze lekker (tenminsten dat zeiden ze) haha.
Na het eten weer richting zumba gegaan en als cooling down hebben we gehoelahoept! whahaha en nu heb ik spierpijn! aankomend weekend gaan we surfen en paardrijden dus van mij mag het weekend wel weer beginnen!
zo zo pop wat een lang verhaal maar wel een interesant verhaal super leuk klinkt het allemaal, aankomd weekend heb je dus druk schema paardrijden dat is ook erg leuk voor jou kun je weer eens lekker los gaan op het paard hahaha heel veel plezier nog op sint maarten geniet er lekker van poppie ik kom er ook zo snel mogelijk heen(K)
hou van je lieverd xxxx
groetjes je aapje
Hoi!
Het klinkt alsof je een luxe leven daar hebt ;p
Geniet ervan!
Liefs sasja
wat een lang verhaal! haha bijna weekeend!
ik niet:(
3e week alweer, gaat wel snel hoor!
Vermeitsje die nog maar even! hast t leuk sa te hjerren! gelukkig maar! behalve die bbq, wat gemeen!!:P
Dikke tuut