6e week op Sint Maarten!
Hallo Allemaal,
Ik zal weer een verhaaltje typen, want mijn moeder wordt ongeduldig en die vraagt zich af waar het blijf! Dus mem bij deze, hier komt het!!! Ik had natuurlijk hoogbezoek van Alice en Esther, en ik wou graag dat ze alles mee hadden gemaakt, wat ik normaal ook mee maak!
Maandag, Dinsdag en Woensdag moest ik gewoon nog stage lopen en Donderder en Vrijdag had ik vrij gekregen om leuke dingen met Alice en Eshter te doen! Maandagavond ben ik met Alice naar Le Shore geweest, dit is een club aan de Franse kant! Er was die avond een capoeira uitvoering. Helaas kwam er af en toe even een stortbui naar beneden, maar dat mocht de pret niet bedrukken.
Dinsdag avond heb ik, Alice en Esther de La Bamba (salsabar) laten zien. Volgens mij vonden ze dit de leukste tent van het eiland! Ook hebben we nog enkele salsa pasjes gewaagd! haha een van de meisje die hier op het eiland stage loop kan heel goed salsa dansen, dus die heeft ons nog wat geholpen.
Woensdagavond is het Ladies Night!!!! eerst gingen we naar de Tantra, deze was bijna leeg op een groep Americaanse toeristen na! maar die hadden de hele dansvloer in beslag want die waren volgens mij typisch Amerikaans aan het dansen (beetje Country achtig) met zijn allen achter/naast elkaar! Daarnaast was het ook behoorlijk koud in de Tantra, en hebben we besloten om door te gaan naar de Bliss!
De Bliss was veel gezelliger en het gratis drankje daar was lekkerder! He Alice?! Martini in the Mix! Na veel gedans en gepraat zijn we later op de avond weer naar huis gegaan.
Donderdag was ik natuurlijk vrij!!! Heerlijk. Donderdag ochtend zijn we eerst naar Marigot gegaan, want ik moest schoenen kopen, alleen zijn alle winkels om kwart voor 10 nog steeds dicht! Toen hebben we het Fort Louis bezocht! Wel Mooi, er was niet veel meer van over maar ik denk mooier dan Fort Amsterdam want daar staat maar een klein huisje en 1 kanon!Het uitzicht was heel erg mooi! Na het Fort zijn we door gereden naar Ance Marcel en hebben we lekker op het strand gelegen.
Donderdag avond zijn we lekker thuis gebleven en vroeg op bed gegaan want vrijdag zouden we met zijn 3en naar Anquilla! (staat in de top 10 mooiste stranden van de Wereld!!)
Vrijdag ochtend vertrokken we half 9 naar Marigot, want vanaf daar kon je met een boot richting Anquilla, eerst moesten we door een paspoort controle en douane check! Het was met de boot z'n 45 min varen. Eenmaal aangekomen hadden we een taxi geregeld die ons naar het strand zou brengen!
Toen begon het, we werden afgezet bij het strand, we waren met zijn 3en en er reden nog 2 Engelse toeristen mee. We kwamen bij het strand, we waren helemaal alleen (en die 2 andere toeristen), er was geen strandtent open en de zee was veel te ruig dus we durfden niet eens te zwemmen. Er ligt daar namelijk allemaal koraal en door de wilde zee kun je daar gemakkelijk tegen aan klappen.
We hebben even langs het strand gelopen om te kijken of het ergens anders beter was, maar helaas. Al gauw kwamen die Engelse toeristen ook terug en die vroegen aan ons of we ook naar een ander strand wouden! Gelukkig we konden weg! Maar bij het andere strand was ook helemaal niemand en geen strandtent! Geen idee waar al die toeristen waren! Dus hebben we besloten om met de boot weer terug naar Sint Maarten te gaan. Jammer want we hadden hoge verwachtingen omdat de rest van de groep er die afgelopen zondag heen waren gegaan.
Een maal weer terug in Sint Maarten, was het inmiddels 2 uur al. En we waren nog niet in de auto gestapt of er kwam een Plensbui naar beneden! We hadden het niet mee die dag! Uit eindelijk zijn we bij Karakter uitgekomen en hebben we daar nog heerlijk in de zon gelegen. En hebben we daar om de vakantie van Alice en Esther af te sluiten lekker gegeten. TAPAS!!!
Vrijdag avond laatste avond voor Alice en Esther, zijn we naar de Soggy Dollar Bar geweest! Hier was het ook erg gezellig! Nu hebben Alice en Esther alle kroegjes/clubs gezien en hebben ze een beetje een beeld bij waar ik heen ga! Het was een zware week! want normaal ga ik eigenlijk niet elke avond weg

Zaterdag hadden we besloten lekker uit te slapen, Alice en Esther moesten de koffer in pakken en hebben we de laastste uurtjes voor het vertrek op Karakter uit gezeten. 2 uur heb ik de dames afgezet op het vliegveld en ze zouden 4 uur vliegen. Nadat ik afscheid had genomen en ik weer terug ging naar Karakter kreeg ik een smsje van Alice dat ze anderhalf uur vertraging hadden!
Zaterdag avond hadden we natuurlijk Halloween!!!!! Voor de Nederlandse studenten was er een halloweenbus geregeld zodat we met de bus langs allemaal kroegen gingen. Het begon bij Karakter. Het was een Dutch Night ofzoiets. we konden broodje kroket/boerenkool en bitterballen bestellen en er werd Nederlandstalige muziek gedraait!
Na Karakter ging de bus door naar La Bamba en van La Bamba ging de bus naar Soggy Dollar Bar! Soggy Dollar Bar was heel erg druk en alle mensen waren verkleed! Ook was er een spookhuis gebouwd! Die was erg leuk! Ik ben achterna gezeten door een man met een kettingzaag!!! Oooh wat schrok ik hahaha.
Zondag was het natuurlijk weer skype dag! dus dan kan ik niet uitslapen, na het skype heb ik wel weer even geslapen en zijn we later opzoek gegaan naar een nieuw strand. Uit eindelijk zijn we bij het strand van de West In beland! Een van de duurste Hotels op het eiland!
Hier hebben we lekker gedobberd in het water, in het bubbelbad gezeten en aan de Pool Bar een lekkere smootie gedronken. En toen weer vroeg in bed omdat er weer een nieuwe stage week zou aanbreken!
hee hee
de 6de week alweer gaat snel(Y)
en zo te horen hebben jullie je goed vermaakt de 9dagen op sint maarten met me zus haha feest beesten maar verder klinkt het allemaal goed dus dan alleen maar feesten geniet er nog lekker van die paar weken voor dat de rust gestoord wordt:P:P hihi veel plezier nog geniet morgen van je lueke dag met de koningin op sint maarten geef haar een dikke kus van mij groetjes hier uit hoogeveen doeg doeg