grietsje.reismee.nl

9e week op Sint Maarten!

Hallo allemaal,

Afgelopen week was een korte werk week voor mij! Ik hoefde namelijk alleen maandag, dinsdag en woensdag te werken. Daarna gingen we met het hele kabinet naar Aruba!

Maandag avond had ik mijn laatste aflevering van GTST gezien. Dus had die hele week geen series meer om te kijken!

Frown

Dinsdag avond zijn we weer naar La Bamba geweest, was weer gezellig! Woensdag naar de Tantra voor de Ladiesnight! En donderdag begon de trip naar Aruba!

Donderdag middag moesten we allemaal om half 2 verzamelen bij het Kabinet en vanaf daar werden we met een bus naar het vliegveld gebracht! op het vliegveld hebben we na het inchecken een broodje gegeten en om 5 uur vlogen we richting Curacao.

Van Sint Maarten naar Curacao was ongeveer 45 min vliegen, in het vliegtuig werd tijdens de rit lootjes uit gedeeld. alleen passagiers maakten kans op een vliegreis en er was sowieso 1 die in de prijzen viel! Ik was het bijna op het allerlaatste cijfertje na!

Wink

Op curacao moesten we 2 uren wachten voordat we weer verder konden. Dus hebben we daar gezamelijk een broodje gegeten, ik had natuurlijk een broodje frikandel!

Laughing
En daarna heb ik even rondgekeken in de winkeltjes daar.

Na 2 uur wachten gingen we weer verder richting Aruba in een heel klein vliegtuigje, vet cool! En toen waren we bij de eindbestemming ARUBA! Een heel mooi eiland, dus snel richting het hotel en alles uitpakken en daarna richting de kroegjes. Het was ondertussen al 11 uur toen we aankwamen, en we hadden een super luxe hotel! En een Kingsize bed, wow kon met mijn tenen de randen van het bed niet eens voelen!

De eerste avond gingen we met zijn allen naar mojito, dat is een salsabar. Het was super gezellig maar zijn niet te lang gebleven want de volgende dag moesten we er weer vroeg uit voor een kennismakingsdag met de andere Kabinetten van Curacao en Aruba. We kregen de hele ochtend kennismakingsopdrachten en het was wel gezellig.

Na de kennismakingsochtend gingen we de middags naar een eilandje dichtbij Aruba. Er liep een grachtje door ons hotel heen, dus we konden in het hotel op de boot stappen richting het eiland, wat volgens mij eigendom was van het hotel!

Op het eiland hebben we eerst geluncht en daarna even gezwommen, flamingo's op de foto gezet enz. later die middag hadden we een quiz! die hebben we helaas net gewonnen maar we zijn mooi 2e van de 3 geworden hahaha.

Vrijdag avond zijn weweer naar mojito's geweest en daarna met de taxi richting het uitgaanscentrum! daar hebben we een aantal kroegen en discotheken bezocht. Het was weer een gezellige avond. Zaterdag ochtend hadden we een jeepsafari door een national park op Aruba. Het was super mooi om het eiland zote bekijken, ook zijn we nog even langs het strand geweest waar Nathalie Holoway voor het laatst was.

In de middag gingen we lunchen bij de Zeerover, dit was de gouverneur van Aruba zijn favoriete eettent! nou we kwamen daar,erhing een ongelovelijke vislucht. Bleek dat zeernaast gewoon aan het slachten waren! bah, en in die lucht moesten wij gaan eten!

Yell

na het eten had iedereen vrije tijdtot 8 uur savonds. dus ik ben even gaan winkelen en daarna op bed gegaan. de savonds hadden we hetgrote Kabinetsfeest omdat Aruba 25 jaarbestaat. We hebben heerlijk gegeten en daarna natuurlijk ook even gedanst!

Zondagochtendmoesten we om half 7 al in de bus zitten richting het vliegveld. Dat was dus behoorlijk vroeg opstaan. maardas isallemaal gelukt.en toen weer richtingSint maarten! Daar aangekomen moest ik nog 40 min wachten want dan zouJaikeaankomen op Sint Maarten. Dus ben in die 40 min evennaar Sunset beach geweest en heb een filmpje gemaakt van de KLM die ging landen en toen heb ik jaike op gehaald!

Die zondag hebben we niet veel gedaan, eerst de koffers weggebracht en daarna naar het strand even bij kletsen en zondagavond vroegnaar bed gegaan. Dit waren mijn belevenissenafgelopen week weer.