10e week op Sint Maarten!
Hallo Allemaal,
Maandag (21-11-11) moest ik in de ochtend gewoon naar stage! Jaike was in die tijd naar het dichtsbijzijnde strand gelopen daar had ze alvast 2 strandbedden, 1 parasol en een bucket bier besteld! voor maar 20 dollar! na half 1 ben ik naar huis gegaan heb ik me omgekleed en ben ik jaike gaan opzoeken op het strand, en daar hebben we de hele middag gelegen! Maandag avond hebben we lekker gebarbequed met elkaar en zijn we daarna wezen stappen in Le Shore.
Dinsdag moest ik in de ochtend weer naar stage en daarna ben ik jaike weer gaan opzoeken op het strand en hebben we daar weer de hele dag gelegen. Dinsdag avond hebben we verder niks gedaan.
Woensdagochtend ben ik eerst weer naar stage gegaan en daarna zijn we naar mullet bay gegaan. daar is het water super helder en daar wouden we snorkelen. na het strand zijn jaike en ik uit eten geweest bij Pineapple Pete! Ribeye! Het eten was super lekker en we hadden een zanger die liedjes uit de jaren '70 en '80 zong. later die avond zijn we opstap gegaan naar Tantra, Ladiesnight! Gratis entreeen gratis champagne!
Donderdag had ik lekker vrij, eerst hebben we uitgeslapen en daarna hebben we geluncht bij Chesterfield! Cheeseburger! boodschappen gedaan en cruiseschepen gespot! De grootste van de wereld lag in de haven! Jaike was helemaal enthausiast! daarna zijn we naar Karakter gegaan en hebben we gezwommen en lekker in de zon gelegen.
Vrijdagochtend ben ik ook weer naar stage geweest en in de middag ben ik met Jaike naar Pic Paradis geweest het hoogste puntje van Sint Maarten. Daarna zijn we naar de Westin gegaan. daar hebben we aan de bar gezeten want het waaide hard en de zon was weg dus geen zee dit keer.
Vrijdagavond zijn we naar Soggy Dollar Bar geweest! Het was erg gezellig en we waren de laatsten, dus probeerden ze ons met Opera eruit te krijgen.
Zaterdag was het niet zulk mooi weer, maar toch wouden we naar het strand gaan. We zijn toen naar Pinel gegaan een klein eilandje bij Sint Maarten. En gelukkig scheen daar wel de zon! al met al een mooie zonnige stranddag gehad!
Zondag was het alleen maar regen! en het zou ook niet beter worden. Dus hebben Jaike en ik besloten om naar de Bios te gaan. we hebben uiteindelijk 2 films gekeken (Twilight en Happy Feet 2) omdat we toch niks beters te doen hadden! Daarna hebben we als afsluiter van het weekendgegeten bij Snackbar Mo's! een Hollandse Snackbar!
heei
ik hoor dat je het daar heel erg leuk hebt
xx