11e week op Sint Maarten!
Hallo Allemaal,
Ik loop een beetje achter met mijn weekelijkse verhaaltjes maar hier komt de 11e. Maandag (28-11-11) moest ik in de ochtend nog naar stage en dan had ik 3 dagen vrij! Na de stage zijn Jaike en ik samen met Tom en zijn moeder naar Anse Marcel geweest, daar hebben we even op het strand kunnen liggen. Daarna begon het heel erg te regenen, dushebben we een tijdje aan de bargezeten en wat gedronken. Daarna zijn we naar huis gegaan. Maandag avond waren we vroeg op bed gegaan omdat we Dinsdag naar Saba zouden gaan. Helaas ging dat niet door omdat de boot niet op maandag en dinsdag naar Saba ging.
Ipv Saba wouden we dinsdag onderwater met een grote glazen bol en dan op onderwaterscootertjesonderwatervaren. Helaas was die man een week op zee, dus dat ging ook al niet door. Toen zijn we maar naar Sunset Bar gegaan en hebben we vliegtuigen gespot. We waren nog net op tijd voor de KLM.En na de KLM volgden er nog een aantal vliegtuigen. Jaike heeft de landing gefilmd en ik heb wat foto's gemaakt. We hebben daar nog even gegeten en wat gedronken.
Nuwas het tijd voor alle vliegtuigen die moesten op stijgen. Jaike moest perse vooraan staan om erachter te kunnen staan en alles te kunnen filmen. Ik had nog zo gezegt ga niet verder erachter die motoren zijn vet sterk! Maar ze wou niet naar me luisteren. Eerst kwam er een kleiner vliegtuig en die viel wel mee, dus Jaike wou nog meer naar links om er meer achter te staan
Toen kwam de KLM aanrijden! en voordat we het wisten begon ie volgas weg te rijden! Zand stenen, gras en wat nog maar meer los op de grond lag ging de lucht in, tegen ons aan en alle andere mensen die zo dom waren om daar te gaan staan. Jaike werd weg geblazen en maakte een salto en stortte zich toen op een tas hahaha. Ik kon gelukkig via de zijkant ontsnappen en ik was redelijk snel veilig! Jaike echter niet die lag daar nog steeds op de tas op het strand en het zand etc. bleef maar schuren tot dat de KLM opgestegen washahaha.
Daar kwam Jaike aan hoor het zandmonster, overal had ze zand zitten in der neus, oren en overal in der haar. Maar gelukkig kon ze erom lachen en ze had een goede daad verricht. De man van de tas waar ze boven op lag was haar erg dankbaar. Doordag zij erop lag was de tas niet in de zee gewaaid hahahah. Wat een avontuur. Na ons vliegtuig avontuur zijn we naar het strand Karakter gegaan en hebben we nog even een duik genomen om al het zand eraf te spoelen.
Na Karakter gingen we uiteten, weer naar Pineapple Pete. Maar dit keer hebben we geen ribeye gehad maar Angus Mignon (Biefstuk). Was echt heel erg lekker. Na het eten zijn we terug gegaan naar Rama, en habben we ons klaar gemaakt voor een avondje Salsa bij de La Bamba!
Woensdag gingen we naar Anguilla (2e keer voor mij). Maar dit keer was het weer veel beter, en we hebben een heerlijk dag gehad met heel veel zon. En we hebben fijn gesnorkeld. Woensdag avond zijn Jaike en ik nog even opstap geweest naar de Bliss want die had Jaike nog niet gezien. Die avond hadden we het niet laat gemaakt want we gingen de dag erna naar Saba toe.
Donderdag, dit was de dag waar we beide erg naar uitkeken. Saba!!! Eerst met de boot erheen en dan gingen we klimmen! En daar stonden we onderaan de berg, Mount Scenery! 1064 treden! 90 min. Nou voor ons duurde het wat langer, ten eerste moesten we overal foto's van maken, en hadden we af en toe even pauze! Ook ging het niet altijd even soepel, he Jaike! haha Jaike is een aantal keer uitgegleden en dan lag ze weer in de modder. Maar uiteindelijk hebben we de top bereikt en wat een uitzicht was dat zeg! Het was echt de moeite waard! Een mooie afsluiter van Jaike haar bezoek. Die avond zijn we voor het laatst uiteten gegaan bij uiteraad Pineapple Pete.
Vrijdag ochtend ben ik weer naar stage gegaan, Jaike moest toch haar koffers inpakken en het scheelde mij weer wat vrije uren. Om 12 uur ben ik naar huis gegaan en zijn we naar samen naar de Sunset bar gegaan. We hebben daar wat gegeten en de Air France zien landen. Daarna heb ik Jaike afgezet op het vliegveld. En was alles weer zoals voorheen.
Vrijdagavond ben ik niet weggeweest, en heb ik gewoon even een filmpje gekeken. Zaterdag was het de hele dag super slecht weer, dus we zijn maar weer naar de bioscoop gegaan, dit keer naar de film Dreamhouse. Zaterdag avond hadden we een karaoke avond omdat een van de studenten de dag erna weer terug ging naar Nederland. Na de karaoke zijn we naar Soggy Dollar Bar gegaan om daar de laatste avond te vieren.
Zondag was het weer een sombere dag, dit keer geen regen maar het was wel bewolkt. We zijn toen met de meiden gaan toeren in de buurt waar wij wonen. We wisten dat boven op de berg een gevangenis zat dus die zijn we gaan zoeken. Uiteindelijk gevonden mochten we er geen foto's maken. Maar ons doen hebben we bereikt. Daarna hebben we met zijn 4en wat gegeten en daarna ben ik mijn bed ingedoken en heb ik nog een film gekeken en ben ik gaan slapen. Dit waren al mijn avonturen van de 11e week! Nog 4 weken en Niels, Tryntsje en Kees komen langs!
Leuk om al je verhalen te lezen. Ik lees dat je het prima naar je zin hebt. De tijd gaat snel. Het is alweer december, wat duurt het nog dan is het alweer februari en ben je terug in ons koude kikker landje. Nog veel plezier in de laatste maanden. Groetjes Magda
hee hee hoe gaat het met mvr.
met mij gaat alles goed het weekend is weer voorbij kunne we weer week werken de laaste zware week dan ben ik gelukkig bijna bij jou joepppiee mega zin in want hier in nl is het brrrrrrrrrrrrrrr jij geniet nog ma lekker van de laaste 2week want dan is de rust weg hihi heel veel succes met stage en we zien elkaar (K)(K)
groetjes Niels xx